List of products by brand CALVIN KLEIN

  • View

Calvin Klein

€25.00

Cante per meshkuj

Praktike dhe material cilesore

Permsat: 26 cm gjatesi dhe 22 cm gjeresi

Rripi me gjatesi te rregullueshme

Eshte nje imitim shume i mire i markes origjinale  Calvin Klein

Calvin Klein

€29.00

Cante per meshkuj

Praktike dhe material cilesore

Permsat: 25 cm gjatesi dhe 19 cm gjeresi

Rripi me gjatesi te rregullueshme

Eshte nje imitim shume i mire i markes origjinale  Calvin Klein

Calvin Klein

€30.00

Cante per meshkuj

Praktike dhe material cilesore

Permsat: 22 cm gjatesi dhe 18 cm gjeresi

Rripi me gjatesi te rregullueshme

Eshte nje imitim shume i mire i markes origjinale  Calvin Klein

Calvin Klein

€29.00

Cante per meshkuj

Praktike dhe material cilesore

Permsat: 24.5 cm gjatesi dhe 22 cm gjeresi

Rripi me gjatesi te rregullueshme

Eshte nje imitim shume i mire i markes origjinale  Calvin Klein